درباره ما

من کی هستم؟

من هادی معروفی هستم.
10 سالی هست که زبان انگلیسی رو تدریس می‌کنم ولی از سال 1397 به شکل حرفه ای این کار رو شروع کردم.
توی این مدت با بزرگترین موسسات ایران و ترکیه به عنوان معلم زبان کار کردم و سال 1400 تصمیم گرفتم به شکل فریلنس ادامه بدم تا کیفیت مطلوب آموزشی مد نظرم رو بدون موانعی که مجموعه ها برای سود مالی بیشتر ایجاد می‌کنن ارائه بدم.

سال 1397 دوره ی سلتا رو در International House شهر ازمیر، ترکیه گذروندم. این دوره معتبرترین و گرون قیمت ترین و سخت ترین دوره برای یاد گرفتن مهارت “آموزش زبان انگلیسی به غیر انگلیسی زبانان” هست که به شکل مستقیم توسط دانشگاه کمبریج، انگلستان برگزار می‌شه.

سال 1400 آزمون آیلتس آکادمیک رو تونستم با نمره ی 9 از 9 بگذورنم که به تفکیک لیسنینگ 9 اسپیکینگ 8.5 ریدینگ 9 و رایتینگ 8.5

به طور آکادمیک در دانشگاه رشته ی آموزش زبان انگلیسی به غیر انگلیسی زبانان رو خوندم.

تا به حال تونستم به خیلی از کسانی که در پروسه ی مهاجرت هستن کمک کنم تا به هدفشون برسن

تفاوت ما با بقیه چیه؟

هدف ما همیشه بروز بودن بوده! اما خب دیدگاه کاملا متفاوتی بهش داریم. نه از اینور بوم میوفتیم که آموزش هامون مثل دهه ی 70 باشه نه از اونور بوم که هر متد جدیدی رو روی زبان آموز تست کنیم و فخر بفروشیم به آپدیت بودن. مثلا ما چیزی تحت عنوان فرمول های فاعل مفعولی حفظ کردن و دفتر لغت‌معنی نداریم چون این مدل آموزش منسوخ شده! و از طرفی هم دیدیم با استفاده از هوش مصنوعی میشه روند آموزش رو بهتر کرد ولی نه اینکه کلا همه چیو بذاریم کنار و بگیم با ویدیو و هوش مصنوعی میشه زبان خوند! پس چی خوبه؟ بیا پایین بهت بگم…

  • استفاده از فضای ابری. در ابتدای شروع دوره برای هر دانشجو یک فایل اشتراکی در فضای ابری ساخته می‌شه و در اختیارش قرار داده می‌شه تا هرجایی که هست با تلفن هوشمندش بتونه به مواد آموزشی، جزوه ها و تکالیفش دسترسی داشته باشه. بعد از اتمام کلاسش تکالیفی داره که با انجام به موقع اون ها بازدهی خیلی بهتری خواهد داشت و باید اون هارو تا زمان مشخصی قبل از کلاس بعدیش در فضای ابری مخصوص خودش آپلود کنه.
  • استفاده از هدفون های وایرلس با کیفیت. لیسنینگ یکی از بخش های مهم در یادگیری زبان برای دانشجویان هست و در تمام دانشگاه های معتبر بخشی به نام لابراتوار وجود داره که زبان‌آموز ها به هدفون دسترسی دارن تا بتونن تلفط درست کلمات رو یاد بگیرن. ما توی آکادمیمون برای هر دانشجو هدفون شخصی در نظر گرفتیم.
  • استفاده از نمایشگر. فایل های ویدیویی آموزشی و آوثنتیک شانس این رو به زبان‌آموز می‌دن که با فرهنگ زبان مورد نظر ارتباط بگیره و متوجه بشه موارد آموزشی رو افراد نیتیو در چه شرایطی استفاده می‌کنن. ما توی آکادمیمون در کنار تخته وایت برد تمام اطلاعات تدریس شده سر کلاس رو روی نمایشگر بهتون نشون میدیم و در انتها توی پورتفولیو ی شخصیتون قرار میدیم. علاوه بر اون تمام درس ها فایل های شخصی سازی شده ی پاورپوینت دارن. به خصوص کلاس های آیلتس که نیاز به جزوه‌نویسی دارن.
  • حضورغیاب آنلاین. دانشجو ها برای بررسی لیست حضور و پرداختی هاشون می‌تونن به راحتی به شکل لایو از طریق تلفن هوشمندشون اقدام کنن.

از نظر زبانشناسی و آموزش ما در دوران پسامتد هستیم. یعنی هر متدی خوبی و بدی خودش رو داره و ما باید با توجه به نیاز زبان آموز از approach های متفاوت استفاده کنیم.
ما توی آکادمی برای درس های مختلف از approach های strong-TBLT, GD, weak-TBL, TTT و PPP استفاده می‌کنیم. بعضی درس هارو شخصی سازی می‌کنیم و خیلی از درس هارو خودمون بنا به نیاز زبان‌آموز می‌سازیم.

تمام آموزش ها براساس استاندارد های آموزشی دانشگاه کمبریج انگلستان هستن.

آزمون های اورجینال انتشارات دانشگاه آکسفورد برای ارزیابی استفاده می‌شن.

و سطح بندی کرس ها بر اساس استاندارد فریم‌ورک اروپایی CEFR انجام شده.

تیم ما

تمام افرادی که کنار هم اسلوانگلیش رو ساختن و جلو میبرن!

فائزه عباسی

طراح گرافیک

لیلی فروزان

مدرس

هادی معروفی

CEO

معصومه لطیفی

مدرس

بهناز صادقی

امور مهاجرت

رامیاد لیموچی

مدرس

فضای آموزشی

سبد خرید